Играчи Партизана: Бољи смо од Будућности, али их нећемо потценити

Фудбалери Партизана рекли су да су у првој утакмици показали да су бољи од Будућности, али да не желе да потцене ривала.

Партизан је у првој утакмици у Београду победио Будућност са 2:0 у другом колу квалификација за Лигу шампиона и имаће добру прилику у реваншу да се пласира даље.

"Показали смо квалитет у првој утакмици, да смо бољи од Будућности, коју максимално поштујемо. Не смемо да потценимо противника јер се то враћа негативно", рекао је Немања Михајловић уочи пута.

Црногорски фудбалер из Партизана Марко Јанковић казао је да се нада да ће на стадиону у Подгорици бити што више навијача српског клуба.

"Спрема се атмосфера каква дуго није виђена у Црној Гори. Прија ми што ћу играти на стадиону на ком играм за репрезентацију, код куће сам, али ми је најбитније да свој труд и игру концентришем само на клуб, како бисмо прошли даље", рекао је Јанковић.

Леви бек црно-белих Немања Милетић рекао је да његова екипа неће дозволити изненађење.

"Знамо шта треба да радимо. Надамо се добром резултату и пролазу у следеће коло. Све је у нашим рукама, нећемо противнику дати ни да се понада да може да прође даље", рекао је Милетић.

Он је истакао да нико у Партизану не размишља о потенцијалном ривалу у трећем колу, грчком клубу Олимпијакос.

Млади фудбалери Партизана Ђорђе Јовановић рекао је да ће црно-бели покушати да искористе то што ће Будућност "јурити" резултат.

"Ништа нисмо завршили, одрађен је први део посла. Ако будемо поновили игру из Београда, мислим да је то - то", рекао је Јовановић.

Ђорђе Јовановић је најмлађи у тиму Партизана, а истакао је да му због самопозудања много значи то што је са првом екипом.

Утакмица у Подгорици почеће у уторак у 20.45.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво