Лалатовић задовољан припремама

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић задовољан је припремама екипе у Словенији, и открива да ће екипу појачати можда још двојица фудбалера.

"Све екипе имају врлине и мане, па и ми. Атмосфера у екипи је одлична, играчи су у успону форме и коректно су одиграли свих пет утакмица у Словенији. Нисмо имали тамо лаке мечеве, противници су, између осталих, били руски прволигаши Тосно и Амкар, Динамо Тбилиси из Грузије, али и у првенству нас чекају тешки противници. Задовољан сам и ефикасносћу и дефанзивом", рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Чукарички се прве две недеље јула припремао у Словенији где је одиграо пет контролних мечева. У првом дуелу Чукарички је одиграо без голова против Динамо Тбилисија, а у четири меча је победио Тосно (3:1), Амкар (1:0), мађарску Ниђирхазу (2:1) и словеначку Рогашку (2:0).

Лалатовић је рекао да не може да издваја појединце по учинку на утакмицама, јер је Чукарички јак као колектив.

"Играчи су тренирали одлично, а задовољан сам и понашањем. Како сад ствари стоје, у првом колу првенства не могу да рачунам на Марка Доцића, Дарка Зорића и Немању Радоњића за ког ћемо још видети", навео је он.

Лалатовић је додао да зна "70 одсто" стартне поставе за прву утакмицу домаћег првенства.

Говорећи о појачањима, Лалатовић је рекао да су Ђорђе Црномарковић, Никола Дринчић и Александар Кировски дошли на време за почетак припрема, а да се Дарко Пушкарић прикључио екипи пре 15 дана, али да су сви добро прихваћени и да су се лепо уклопили.

Он је подсетио да су екипу напустили Драгољуб Србић и Александар Јевтић и да би у екипу могли да дођу један крилни играч и нападач.

Нову сезону у Суперлиги Србије Чукарички почиње у петак од 20 часова у Новом Саду против Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво