Коларов поново у Риму, али у дресу Роме?

Српски фудбалски репрезентативац Александар Коларов могао би да се врати у Рим, али не Лацио чији је члан био, већ у редове градског ривала Роме, преноси Коријере дела Сера.

Нови спортски директор Римљана Монћи, познат као велики трансфер гуру, спреман је да понуди 10 милиона евра за левог бека што би требало да задовољи управу Манчестер Ситија. 

Коларов је, заједно са Ријадом Марезом из Лестера и Грегоријем Дефрелом из Сасуола, на врху листе жеља жеља Роме, посебно јер им је претходна мета Џетро Виљемс одлучио да оде из ПСВ-а у Ајнтрахт из Франкфурта.

Препрека Роми у преговорима је само плата Коларова од четири милиона евра, али бивши играч ОФК Београда и Лација има још само годину дана до краја уговора са Ситијем, док би у Риму могао би да добије дугорочнију сарадњу.

Поред тога, Коларов је недавно нагласио да би волео да се врати у италијански фудбал једног дана и живи у Риму.

Коларов је пре доласка у Манчестер 2010, три године провео у Лацију, одиграо 104 утакмице и дао 11 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се