Фудбалери Партизана отпутовали у Подгорицу

Фудбалери Партизана отпутовали су у Подгорицу, на реванш утакмицу другог кола квалификација за Лигу шампиона против Будућности.

Утакмица се игра у уторак од 20.45. У првом дуелу, прошлог уторка, Партизан је у Београду победио са 2:0.

"Увек идемо на победу, имамо добру предност, али ништа није готово. Пред нама је тешко гостовање, али очекујем да потврдимо пролаз у наредну фазу", рекао је Ђурђевић пред пут у Подгорицу.

Његов саиграч Марко Јанковић сматра да ће резултат 2:0 бити довољан за пласман даље.
"Чека нас тежак меч, могли смо са већом разликом да одемо у Подгорицу, али је и 2:0 довољно. Морамо да будемо максимално сконцентрисани, Будућност је незгодан ривал на свом терену, али наша предност је што ћемо имати више простора", поручио је Јанковић.

Како је саопштено на клупском сајту, тренер шампиона Србије Мирослав Ђукић на пут је повео 20 играча, међу којима су голмани Филип Кљајић и Немања Стевановић.

Одбрамбени играчи: Мирослав Вулићевић, Немања Г. Милетић, Лазар Ћирковић, Светозар Марковић, Бојан Остојић и Немања Р. Милетић.

Фудбалери средине терена: Марко Јанковић, Петар Ђуричковић, Евертон Луиз, Марко Јевтовић, Небојша Косовић, Немања Михајловић, Данило Пантић, Леонардо и Саша Илић.

Нападачи: Урош Ђурђевић, Леандре Тавамба и Ђорђе Јовановић.

Са екипом су отпутовали и председник клуба Милорад Вучелић, генерални директор Милош Вазура, спортски директор Ивица Илиев, члан УО Горан Скоробаћ, директор маркетинга Предраг Вујовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи