Морињо: Долазак Роналда је немогућа мисија

Тренер Манчестер јунајтеда Жозе Морињо рекао је да тај клуб сигурно неће довести фудбалера Реал Мадрида Кристијана Роналда.

Роналдо је љут пошто су га шпанске власти оптужиле да је утајио порез, због чега је наговестио да би могао да оде из земље, а медији су спекулисали да постоји могућност да се врати на Олд Трафорд.

Морињо је рекао да је то немогуће, због "финансијских тешкоћа" које носи тај трансфер.

"Нећу да дозволим да мој клуб губи време на играче који су немогућа мисија. Роналдо је веома важан играч у клубу, он је фудбалер велике економске моћи. Не можемо да пронађемо ниједан разлог који би могао да нас наведе да помислимо да би Роналдо могао да напусти Реал", рекао је Морињо, пренео је Би-Би-Си.

Португалски тренер је додао да не верује ни да ће нападач Реал Мадрида Алваро Мората прећи овог лета на Олд Трафорд.

"То је штета. Он је играч који је код мене изборио место у првом тиму Реала и волим га. Уживао сам гледајући његов напредак у Јувентусу и Реалу. Нисмо постигли договор са шпанским клубом и мислим да неће доћи код нас", навео је Морињо.

Јунајтед је ноћас победио Лос Анђелес Галакси са 5:2, у првој утакмици у склопу турнеје по САД. Двоструки стрелац био је Маркус Рашфорд, а стрелци су били још Маруан Фелаини, Хенрих Мхитарјан и Ентони Марсијал. Два гола за амерички тим постигао је Ђовани дос Сантос.

За Манчестер јунајтед дебитовао је нападач Ромелу Лукаку, који је овог лета дошао из Евертона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се