Инфантино похвалио Русе као организаторе Купа конфедерација

Светска фудбалска федерација (Фифа) изнела је низ похвала Русији због организације Купа конфедерација уз констатацију да је заслужено домаћин Светског првентсва наредне године.

Председник Фифе Ђани Инфантино изјавио је да верује да ће шампионат у Русији бити један од најбоље организованих у историји.

"Русија је пун погодак из много углова. Причали су да постоји насиље на стадионима, инциденти са хулиганима и расизмом, али ништа од тога нисмо видели. Све је прошло у најбољем реду", рекао је Инфантино, а преноси Скај Спорт.

Задовољство није скривао ни извршни директор организационог одбора Светског првенсва Алексеј Сорокин.

"Све је било веома успешно. Ниво на ком је организован турнир је срушио разне страхове и стереотипе, Русија је показала како се третирају страни навијачи. Само смо очекивали више навијача из иностранства", поручио је Сорокин, додавши да погрешну слику о Русији креирају страни медији.

Трофеј је освојила Немачка победом над Чилеом 1:0 у финалу у Санкт Петербургу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи