Чукарички отпутовао на припреме у Словенију

Фудбалери Чукаричког отпутовали су на двонедељне припреме у Словенију где ће одиграти пет контролних утакмица. Екипа ће бити смештена у Мариборском Похорју, где ће их тренер Ненад Лалатовић спремати за домаће првенство које за Чукарички почиње 22. јула гостовањем Војводини у Новом Саду.

Предвиђено је да Чукарички у Словенији одигра пет контролних утакмица и то 4. јула против Динамо Тбилсија, 7. јула са руским Тосном, три дана касније играће против још једне руске екипе, Амкар Перм, 12. јула против мађарског клуба Њиређхаза, док је генерална проба заказана за 13. јул, саопштио је клуб с Бановог брда.

На списку путника за Словенију налази се 27 играча односно 23 фудбалера и четири голмана: Никола Петрић, Александар Кировски, Михајло Караџић, Ђорђе Петровић, Немања Обрадовић, Иван Јовановић, Мирослав Богосавац, Немања Радоњић, Милутин Видосављевић, Димитрије Каменовић, Петар Јовановић, Никола Дринчић и Сава Радић.

У Словенију су отпутовали и Немања Милојевић, Борис Копитовић, Душан Лагатор, Ђорђе Ђурић, Саша Јовановић, Марко Доцић, Петар Бојић, Дарко Зорић, Огњен Ожеговић, Ђорђе Башановић, Марко Шарић, Дарко Пушкарић, Асмир Кајевић и Ђорђе Црномарковић.

Чукарички ће у Словенији имати први тренинг већ данас, а у Београд се враћа 14. јула.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво