Роналдо напустио екипу и отишао да види своје близанце

Португласки фудбалер Кристијано Роналдо напустио је државни тим на Купу конфедерација у Русији како би отишао да види своја два сина близанца, рођена пре почетка турнира.

Португалија је синоћ после извођења једанаестераца изгубио од Чилеа са 0:3, у полуфиналу Купа конфедерација, а Роналдо је на Фејсбук страници написао да је веома срећан што ће коначно "први пут видети своју децу".

Као и у случају првог сина пре седам година, Роналду је близанце родила сурогат мајка.

Роналдо неће играти за Португалију у недељу у утакмици за треће место на Купу конфедерација у Москви. Европски шампион Португалија играће против поражене екипе из вечерашњег дуела светског првака Немачке и Мексика.

Фудбалер Реал Мадрида рекао је да "неће заборавити" разумевање које су показали Савез и репрезентација Португалије.

Фудбалски савез Португалије саопштио је да је Роналдо обавестио челнике и саиграче о рођењу близанаца пре почетка Купа конфедерација, а да му је дозвољено да напусти државни тим у Русији како би био са децом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи