Фокс спорт и Фејсбук стримују Уефа Лигу шампиона за Америку

Фокс спорт постигао договор са фејсбуком да стримују мечеве Уефа Лиге шампиона за Америку током сезоне 2017-18.

Према условима уговора, Фокс спорт ће на својој фејсбук страници стримовати (преносити) утакмице УЕФА Лиге шампиона у Сједињеним Америчким Државама, а на шпанском језику на Фејсбук страници Фокс Депортес. Почетак преноса је у септембру током такмичења у групној фази.

Договор ће донети више спортова Фајсбук лајву, након недавних договора за преносе, укључујући и Мејџор Легу у Бајзболу, Мајџор Лигу у Сокеру и за утакмице МКС лиге.

На својим страницама на Фајсбуку, Фокс спорт ће преносити два меча по дану у групној фази, и све утакмице елиминационе фазе такмичења. Неке утакмице ће бити ексклузивне за Фајсбук и и Фокс спорт го. Половина утакмица биће представљена на енглеском, док ће друга половина бити на шпанском.

"Фејсбук је друштвена мрежа и одличан партнер који нам помаже у популаризацији фудбала у Сједињеним Државама", рекао је Давид Натансон, директор компаније Фокс спорт. "Како људи све више и више проводе на мобилним уређајима и друштвеним мрежама, нуде се утакмице на овој платформи."

Према Фокс спорту, током овогодишње УЕФА Лиге шампиона 34 милиона људи је направило 98 милиона интеракција на Фејсбуку.

Дан Рид, директор глобалних спортских партнерстава компаније Фајсбук, рекао је да ће партнерство Фок спорту понудити националну платформу за утакмице које неће бити приказане на телевизији. "Ова сарадња отвара нову дистрибуцију за Фокс," рекао је.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи