Бошко Ђуровски нови члан УО Звезде

Доскорашњи тренер фудбалера Црвене звезде Бошко Ђуровски нови је члан Управног одбора клуба из Љутице Богдана. Поред њега за нове чланове УО изабрани су и редитељ Југ Радивојевић и доктор Александар Марковић.

На седници Скупштине клуба, поред Ђуровског, за нове чланове УО изабрани су и редитељ Југ Радивојевић и доктор Александар Марковић, наводи се у саопштењу Звезде.

Како се наводи, седници је присуствовало 56 чланова од 70 колико чини Скупштину. Констатовано је да је на претходним изборима гласало 1.270 чланова клуба и да је одабрано 36 чланова Скупштине.

За председника Скупштине је Ратомир Дујковић, а два нова потпредседника Скупштине су доктор Бранко Белеслин и Александар Радојичић.

Пословни директор клуба Стефан Пантовић изнео је основне бројке када је финансијски извештај за 2016. годину у питању.

"Са пословне стране имамо разлога за задовољство, јер смо другу годину заредом пословали позитивно. Остварили смо профит од преко два милиона евра и таква добит је незабележена у претходних 17 година, а вероватно и више. Клуб је остварио приход од 24.369.497, а расход 22.317.210 евра", рекао је Пантовић.

Он је навео да у клубу и ове године очекују да ће остварити позитиван финансијски резултат.

"Имали смо и контролу УЕФА која је недвосмислено потврдила да је административни део клуба успео да одговори на све изазове које је клуб имао на финансијском смислу. С друге стране, констатовано је да је клуб и даље приморан да продаје фудбалере како би зарадио новац. Од трансфера играча, претходне године је приходовано 58 одсто буджета", рекао је Пантовић.

Свој извештај пред Скупштином поднео је и генерални директор Звездан Терзић.

Све одлуке и тачке усвојене су једногласно, а пуна подршка Скупштине клуба дата је и иницијативи да се коригује број шампионских титула Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи