Опроштај Алвеса од Јувентуса: Не играм фудбал због новца

Бразилски фудбалер Дани Алвес опростио се од Јувентуса и навијача "старе даме" истакавши да игра фудбал јер га воли, а не због новца.

Алвес је у Јувентус дошао прошле године из Барселоне, а каријеру ће, према наводима медија, наставити у Манчестер ситију. Он је на свом инстаграм профили објавио црно-белу фотографију уз поруку клубу и навијачима.

"Желим да захвалим навијачима Јувентуса за годину коју сам провео овде, саиграчима који су ме дочекали као прави професионалци... Мислим да сам поштовање према Јувентусу и навијачима показао својом посвећеношћу, залагањем и свему што сам радио за клуб током ових годину дана", написао је Алвес.

Он се и извинио навијачима ако их на било који начин увредио.

"Никада нисам имао такву намеру, ја само живим спонтано и мало људи то разуме... Иако делује да нисам савршен, моје срце је чисто", додао је Алвес.

Бразилац је навео да ће са собом "понети" све оне који су учинили Јувентус сјајним клубом, а захвалио је и директору клуба Бепеу Мароти назвавши га великим професионалцем.

"Ја не играм фудбал због новца, већ зато што га волим и оне који су део њега. Остављам вама да процените да ли сам добро радио. Волим фудбал и новац ме никада није водио на друга места и у друге клубове", заклучио је Алвес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво