Јапанци зову Тотија

Легендарни италијански фудбалер Франческо Тоти добио је понуду да каријеру настави у јапанском друголигашком клубу Токио Вердију.

Тоти је на крају ове сезоне опростио од Роме после 25 година. Управа Роме му је понудила позицију спортског менаџера, али он још не размишља о наставку каријере. Понуде добија са свих страна света, а како преноси агенција Хина, једна је стигла и из Јапана.

"Било би лепо када би Тоти прихватио нашу понуду, то би било као сан, али се бојим да до договора неће доћи. Он тражи три милиона евра, а то је превише за нас", рекао је председник јапанског клуба Ханиу Хидеаки.

Тоти је у дресу Роме одиграо укупно 785 утакмица у свим такмичењима и постигао 307 голова. Освојио је Серију А, два Купа и два Суперкупа Италије.

Са репрезентацијом Италије био је светски првак 2006. године и европски вицешампион 2000. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво