Немачка после пенала у финалу ЕП за младе

Фудбалери Немчке после бољег извођења једанаестераца савладали Енглеску са 6:5 у Тихом и пласирали се у финале Европског првенства за младе. После 120 минута игре резултат је био 2:2, да би Немчка након пенала била боља са 4:3. Финале је на програму у петак.

Јунак Немачке био је голман Јулијан Полерсбек који је у пенал серији одбранио два једанаестерца, а одлучујући у петој серији. Он је тада зауставио ударац Нејтана Редмонда.

Када је реч о регуларних 90 минута игре, Немачка је повела у 35. минуту, стрелац је био Дави Зелке, али је само шест минута касније изједначење Енглеској донео Демарај Греј. Енглеска је у 50. минуту преокренула резултат поготком Абрахама, да би Феликс Плате
двадесет минута касније поравнао на 2:2.

У додатних 30 минута игре голова није било па је одлука о томе која ће екипа у финале пала након пенала.

Финале је на програму у петак. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво