Вељков "Фајр" – најбољи тим града Чикага

Било је само питање времена када ће овакво признање стићи фудбалском клубу Чикаго Фајр Вељка Пауновића. Најугледнији колумниста главног чикашког дневног листа Чикаго Трибјун, Џон Кес, пише у најновијој колумни да je "Фајр најбољи спортски тим у Чикагу".

Кес додаје да је Фајр непоражен у прошлих девет утакмица и заостаје само један бод за првим тимом МЛС лиге, Торонтом. Каже да је преокрет у тиму којем су се некад смејали, од којег сада страхују фасцинантан.

Вељка Пауновића затекли смо на тренингу пред два важна сусрета ове седмице. Прво у ноћи између среде и четвртка играју у Купу против Синсинатија. Сусрет ће бити преношен у целој Америци преко најпопуларнијег спортског канала ESPN. А у суботу на домаћем терену дочекују солидну екипу Ванкувера.

Иначе, Чикаго Фајр врви од Срба, што међу играчимa, што у стручном штабу. Тако је најбољи голгетер лиге Немања Николић из Сенте, који је до сада постигао 14 голова ове сезоне, а у стручном стабу су и Марко Митровић, помоћник тренера и Александар Сарић, тренер голмана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво