Шустер пред отказом

Шеф стручног штаба мадридског реала Немац Бернд Шустер је против Ваљадолида последњи пут водио "краљевски клуб" и до наредног викенда ће сигурно добити отказ.

Након бруке и испадања из националног купа против трећелигаша из Ируна, пораз против Ваљадилида запечатио је судбину Шустера и он ће, како се тврди, бити смењен већ сутра, за када је заказан састанак Управног одбора клуба.

Одлука ће бити саопштена накјасније у четвртак, до када би требало да се заврше консултације водећих људи Реала о томе ко ће наследити Шустера.

Медији у Шпанији тврде да је Немац давно изгубио подршку спортског директора Предрага Мијатовића и да отказ није добио раније само зато што га је штитио председник Роман Калдерон, који је желео да истраје на својој идеји "једна сезона, један тренер".

Након што је Калдерон синоћ кроз споредни узал буквално побегао са стадиона пред крај утакмице и није сишао у свлачионицу, што иначе увек ради, јасно је да је и он изгубио стрпљење.

Електронски медији у Шпанији тврде да ће нови шеф стручног штаба бити неко од кадрова који су већ у клубу. Први фаворит је Мигел Анхел Португал, кога је Калдерон довео из Расинга и тренутно је технички секретар Реала, а могуће је да екипу преузме легенда "краљсвског клуба" из осамдесетих година Мичел, који сада води други тим.

Шустер је, иначе, данас рекао да уопште не размишља о оставци и да је уверен да ће, као и прошле године, после несто лошијег старта уследити одличан финиш.

"Миран сам. Знам да радимо добро и да се екипа диже. Пораз нам, наравно, не иде у прилог, али се не слажем се да смо били подређени. И током прошле сезоне имали смо кризних тренутака, па смо на крају освојили титулу", рекао је Шустер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво