Пелегрино нови менаџер Саутемптона

Енглески фудбалски клуб Саутемптон именовао је Маурисија Пелегрина за новог тренера.

Пелегрино је на клупи заменио Клода Пуела, који је због лоших резултата отпуштен почетком јуна после само једне сезоне. Аргентински тренер је потписао трогодишњи уговор.

Он је крајем маја напустио Алавес после пораза у финалу Купа краља од Барселоне. Он је предводио Алавес до деветог места у шпанском првенству.

"Моја филозофија и култура клуба ће се добро слагати. Желим да побеђујем, да будем успешан и да развијем тимски дух где ће сви давати 100 одсто могућности и подржавати једни друге. Узбуђен сам поводом онога шта ме чека у будућности", рекао је Пелегрино, пренео је Би-Би-Си.

Потпредседник Саутемтпона Лес Рид рекао је да је Пелегрино импресирао све у клубу великим знањем, мотивацијом и способностима и да је Аргентинац "врло брзо постао први избор управе".

"Иако смо имали друге опције, драго нам је што Пелегрино мисли да је наш клуб право место за њега", навео је Рид.

Пелегрино (45) је током каријере тренирао још Валенсију, Естудијантес и Индепендијенте, а био је помоћни тренер у Ливерпулу и Интеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво