Матић близу Јунајтеда и српског рекорда

Српски репрезентативац Немања Матић договорио се о трансферу у Манчестер јунајтед вредном око 40 милиона евра, чиме ће постати најскупље плаћени фудбалер из Србије у историји, преносе медији на Острву.

Како преносе многобројни медији, Матић се договорио са менаџером Јунајтеда Жозеом Морињом, са којим је већ сарађивао у Челсију, па је преостало само да се два клуба договоре.

Матић, који зна како се освајају титуле у Премијер лиги, на "Олд Трафорду" заиграо би у тандему са Полом Погбом, а у Челсију би ослободио простор за новајлије Тијема Бакајока из Монака и Клаудија Маркизија из Јувентуса.

Досадашњи српски рекордер у висини трансфера био је Никола Максимовић, за кога је Наполи платио Торину 29 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи