Ђукић незадовољан: Добра лекција у право време

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да није задовољан издањем своје екипе против Младости из Лучана, али је истакао да је то добра лекција за црно-беле.

"Не можемо да будемо задовољни ни игром ни како смо изгледали као екипа. Не желимо да служи као изговор, али иза нас и испред нас су тешке припреме. Са друге стране, ово мора да нам послужи да увидимо да екипа мора да буде борбена, ангажована и да нећемо моћи само грбом да побеђујемо. Ово је доста добра лекција која је дошла у право време", рекао је Ђукић.

Фудбалери Партизана изгубили су данас са 0:1 од лучанске Младости у припремној утакмици.

Ђукић је истакао да његовој екипи недостаје доста играча, да има доста младих фудбалера и да то "шаренило" одмаже екипи резултатски.

"Али, у Словенији почињу праве пробе где неће бити места 'шарању', већ морамо да оформимо екипу са којом ћемо играти против Будућности", рекао је Ђукић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи