Лалатовић: Срећа нам није била савезник

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Ненад Лалатовић сматра да је његова екипа била боља од Македоније на Европском првенству и да је заслужила више од бода.

"Мислим да нисмо имали среће, јер примити гол из једанаестерца... Играли смо свих 90 минута, поново смо промашили велики број прилика и срећа дефинитивно није била наш савезник", рекао је Лалатовић, преноси Фудбалски савез Србије.

После пораза од Португалије на почетку шампионата, млада фудбалска репрезентација Србије је у Бидгошчу одиграла нерешено 2:2 са Македонијом, у утакмици другог кола Групе Б на Европском првенству у Пољској.

"У обе утакмице смо пропустили много шанси и онда, како то бива, следи казна. Поново кажем, срећа није била уз нас, јер како другачије описати ону ситуацију из 92. минута када је Живковић упутио ударац, а лопта погодила стативу. Немам шта да замерим играчима, много су хтели, много су желели, али...", рекао је Лалатовић, који је на конференцији за новинаре после меча остао скоро без гласа.

Селектор је образложио и измене на данашњем мечу.

"Гајића сам морао да заменим у полувремену због ударца који је добио, Грујића јер је имао жути картон и претио му је црвени. Једноставно, када ви нападате све време и примите гол из једанаестерца који се свирао како се већ свирао, онда... Били смо бољи и заслужили смо више", рекао је Лалатовић.

Македонске новинаре је интересовало да ли њихова репрезентација може да победи Португалију.

"Репрезентација Македоније није случајно овде, а селекција Португалије мора озбиљно да их схвати уколико желе да их победе", рекао је Лалатовић.

Србија и Македонија тренутно имају по један бод у Групи Б, а Шпанија и Португалија по три бода и утакмицу мање.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи