Палермо има новог власника

Италијански фудбалски клуб Палермо има новог власника, пошто су Пол Бакаљини и досадашњи власник Маурицио Зампарини постигли договор да се продаја обави до краја јуна, објављено је на сајту клуба који ће наредне сезоне наступати у Серији Б.

Њих двојица су у уторак постигли договор да Италијан рођен у САД преузме клуб уместо Зампаринија, који је на челу Палерма био 15 година.

Бакаљини је одрастао у САД, после средње школе преселио у Италију да гради кошаркашку каријеру, а био је и познато тв лице.

Палермо је прошле сезоне испао је из Серију А, а спекулисало се да би чак могао да оде у стечај због дуга од 120 милиона евра.

Контроверзни Зампарини остаће познат по томе што је за деценију и по променио чак 40 тренера у сицилијанском клубу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи