Милојевић: Флоријана није за потцењивање

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да не познаје Флоријану са Малте, првог ривала у квалификацијама за Лигу Европе, али да ниједан тим није за потцењивање.

Звезда ће у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу Европа дочекати Флоријану 29. јуна, док ће се реванш играти седам дана касније на Малти.

"Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много, нити да обећавам јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме", рекао је Милојевић за сајт црвено-белих.

Милојевић је додао ће веома брзо да добије све информације о клубу који је прошле сезоне освојио Куп Малте.

"До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације".

Милојевић је поновио да никоме из Црвене звезде нису потребне велике речи и да је сви морају да буду фокусирани само на жесток рад.

"Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике реци, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро", закључио је Милојевић.

Мркела: Флоријана може да буде неугодан противник

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела рекао је да Флоријана може да буде неугодан противник у квалификацијама за Лигу Европа.

"Италијан је власник клуба и много италијанских играча, углавном из Серије Ц, игра у том клубу. Завршили су на петом месту претходне сезоне и могу да буду доста неугодни", рекао је Мркела за клупски сајт.

Мркела није желео да коментарише потенцијалне ривале Звезде у трећем колу квалификација, Иртиш из Казахстана и бугарски Дунав Русе.

"Што се тиче осталих ривала, мислим да треба ићи корак по корак. Најпре се максимално озбиљно посветити Малтежанима. Видећемо ко ће бити побеник из двомеча Казахстанаца и Бугара. То би могло да буде географски незгодно путовање ако будемо ишли у Казахстан где је велика временска разлика, али хајде да најпре направимо први корак против Малтежана, па да онда размишљамо о следећем противнику", казао је Мркела.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво