Звезда поново на Малти, Воша на Ружомберок, Младост са Интером

Фудбалери Црвене звезде састаће се са малтешком Флоријаном у првом колу квалификација за Лигу Европа, одлучено је жребом у Ниону.

Први меч се игра 29. јуна на стадиону "Рајко Митић", а реванш је 6. јула на Малти.

У истој фази, ривал Војводине биће словачки Ружомберок, а Младост из Лучана ће на свом европском дебију играти против Интера из Бакуа.

Као и Црвена звезда, Војводина и Младост биће домаћини у првим сусретима.

Милојевић: Не велике речи – велики рад

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић истакао је да не познаје Флоријану са Малте, првог ривала у квалификацијама за Лигу Европa, али истиче да ниједан тим није за потцењивање.

"Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много, нити да обећавам јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо, ма како се звао. Јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме", рекао је Милојевић за сајт црвено-белих.

Милојевић је додао ће веома брзо да добије све информације о клубу који је прошле сезоне освојио Куп Малте.

"До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо, тако да ћемо јако брзо добити информације".

Милојевић је поновио да никоме из Црвене звезде нису потребне велике речи и да сви морају да буду фокусирани само на жесток рад.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво