Пантић се вратио у Партизан: Пресрећан сам што сам код куће

Нови фудбалер Партизана Данило Пантић рекао је да је пресрећан што је поново у београдском клубу и изразио наду да ће својим играма помоћи црно-белима да остваре добре резултате.

"Осећај је фантастичан што сам поново овде, пресрећан сам. И даље сам узбуђен и под утиском. Све ми је ово нестварно што сам овде, мислио сам да је немогућа мисија, али када нешто желиш, то се и догоди, само треба да верујеш", рекао је Пантић за клупску телевизију.

Овај 20-годишњи фудбалер наредних годину дана провешће у Партизану на позајмици из лондонског Челсија.

"Две и по или три тешке године иза мене су за моју каријеру. Није за сваког пут исти, неком каријера иде узлазном путањом, а неком је пут трновит. Немам разлога да очајавам. Вратио сам се кући. Ово је моја кућа. Овде сам осетио љубав коју нисам осетио када сам био у иностранству", рекао је Пантић.

Он се нада да ће својим играма помоћи Партизану да и наредној сезони оствари добре резултате.

"Пред нама су квалифиакције за Лигу шампиона и надам се да ћу моћи да допринесем екипи да оствари што боље резултате што се тиче домаћег шампионата, Купа, али и у Европи. Ту сам да радим, да се намећем и да помогнем Партизану у свему што предстоји у наредној сезони", рекао је Пантић.

Он је каријеру почео 2013. године у Партизану, за који је наступао до 2015. када му је истекао уговор. Он је потом као слободан играч потписао за Челси, али за лондонски клуб није забележио ниједан наступ, већ је био на позајмицама у Витесеу и Екселзиору.

"Тренирао сам ове две године у Холандији, сада сам старији и искуснији, што ми много значи. Сада осећам емоције на прави начин. Тешко је када си дете осетити праве емоције", казао је Пантић

Он је додао да је током боравка у Холандији пратио све утакмице црно-белих.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво