ФСС: Бинић за регуларност, Милошевић замењује Кокезу

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Драгиша Бинић именован је у Извршни одбор Фудбалског савеза Србије и биће задужен за регуларност такмичења, саопштено је на седници Извршног одбора.

На седници којој је председавао председник ФСС Славиша Кокеза одлучено је да у његовом одсуству ингеренције председника има потпредседник Саво Милошевић.

Такође, нови чланови Извршног одбора постали су некадашњи репрезентативац Младен Крстајић, а поверење је указано и Милутину Баштовановићу.

Оставку на место потпредседника ФСС поднео је Новица Тончев, који је постао нови члан Одбора за хитна питања ФСС.

Именована је нова Судијска комисија у саставу Раде Ђуровић, Милан Караџић и Дејан Филиповић, под чијом надлежношћу ће бити Суперлига, Прва лига Србије, женске лиге, футсал лига, односно кадетска и омладинска лига Србије.

Усвојена је и одлука о промени Пропозиција о такмичењу од сезоне 2018/19. Број клубова Суперлиге остаје исти, али ће 14-пласирана екипа играти бараж мечеве са екипом из Прве лиге.

Наиме, две првопласиране екипе из Прве лиге обезбедиће директан пласман у елиту, а трећа, четврта, пета и шеста екипа на табели играће по систему 3-6, 4-5 за финале баража и победу која ће обезбедити дуел са 14-пласираном екипом Суперлиге у великом баражу.

број коментара 1 пошаљи коментар
(понедељак, 19. јун 2017, 13:56)
anonymous [нерегистровани]

Svaka čast

Za izbor