Читај ми!

Муслин: Најквалитетнији смо, можемо до првог места

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин је истакао да је свестан квалитета Велса, али је и оценио да је његова екипа најквалитетнија у групи и верује да ће изборити директан пласман на Светско првенство. Србија ће у недељу на стадиону "Рајко Митић" дочекати Велс у утакмици шестог кола Групе Д квалификација за Светско првенство. Директан пренос је на нашем Првом програму од 20.40, а можете је пратити и преко лајв стриминга на порталу РТС-а.

"Имамо квалитета да добијемо све, што смо и показали. Нисмо изгубили ни један меч од почетка и сада све зависи од нас. Мислим да смо најквалитетнија екипа у овој групи, имамо добре играче... Битно је да не правимо индивидуалне грешке, да их елиминишемо, да будемо још ефикаснији. Не зависи све само од нас зато што смо први у групи и што имамо ту малу залиху, већ по квалитету, по игри и могућностима. Мислим да можемо да завршимо први у групи", рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Србија ће сутра на стадиону "Рајко Митић" дочекати Велс у утакмици шестог кола Групе Д квалификација за Светско првенство.

"Знамо да имамо јаког противника који има искуства у оваквим утакмицама. Знамо за њихов резултат на Европском првенству, али и ми имамо адуте и квалитет, што смо показали у првих пет утакмица. Мислим да није случајност што смо на првом месту и урадићемо све да останемо на њему", рекао је он.

Селектор је рекао да су припреме које су трајале две недеље протекле одлично.

"Спремали смо се с великом жељом. Добро смо одрадили припреме и добро се спремили за сутрашњег противника. Спремни смо и сигуран сам да ћемо пред, надам се пуним стадионом, одиграти како треба. Наш циљ је да дођемо до три бода који су нам неопходни за пласман у Русију", рекао је Муслин.

Он је казао да нема много замерки на игру екипе, као и да га радује што је екипа борбена и ефикасна.

"Треба да одиграмо свих 90 минута максимално, на нашем нивоу. Уколико тако буде одмах се види резултат. Тако је било и на претходним утакмицама", рекао је Муслин.

Селектор Србије је рекао да нема дилему ко ће бити у екипи, као и да се много тога променило на боље од првог окупљања на почетку припрема.

"Свакако се много тога променило, побољшало. Имамо неке наше ствари које су сигурне, бољу игру, чвршћу, добру организацију која може да буде још боља. И када је резултат био лош, веровали смо да можемо, што се показало и против Грузије, Велса и Ирске. Могу да осетим на сваком окупљању да је све боље. Надам се да ћемо наставити да напредујемо", рекао је Муслин.

Србија је прва на табели са 11 бодова, док је Велс трећи са седам.

Утакмица између Србије и Велса играће се у недељу од 20.45 на стадиону "Рајко Митић", а како је речено у Фудбалском савезу Србије до сада је продато око 30.000 улазница.

Директан пренос је на нашем Првом програму од 20.40, а можете је пратити и преко лајв стриминга на порталу РТС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво