Читај ми!

Муслин окупио "орлове": Надам се победи против Велса

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин окупио је репрезентативце уочи утакмице против Велса и поручио да је дуел у Београду најважнији у досадашњем току квалификација за Мундијал у Русији.

"Свака утамица носи велику важност и три бода, а следећа је најважнија у овом моменту. У игри су јако битна веома битна. Играмо код куће, надам се да ћемо имати пун стадион и очекујемо победу. Успели смо да вратимо веру у репрезентацију", рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Због повреда за дуел са "змајевима" Муслин неће моћи да рачуна на Немању Радоју и Љубомира Фејсу, па ће због тога из младе селекције бити прекомандован Саша Лукић.

"Радоја и Фејса неће долазити, мораће на паузу од око 15 дана. Прикључиће нам се Лукић из младе репрезентације, којој ће се вратити пред Европско првенство".

Муслин је поновио да га не занимају превише проблеми Велшана због суспензија Герета Бејла и Нила Тејлора.

"До сада је све зависило од нас, па ће верујем бити и сада", рекао је селектор, додавши да гледа само свој тим, али и да би волео да ремизирају Аустрија и Република Ирска у истом јунском термину Д квалификационе групе.

Капитен Србије Бранислав Ивановић наглашава да победа над Велсом отвара врата Мундијала.

"Долазе нам у јако битном тренутку, имамо времена да се спремимо за тежак меч. Победом бисмо остварили добар део посла. Свака утакмица мора да се победи, носи додатан притисак и надам се да ћемо се издигнути и одиграти најбољи меч у квалификацијама", поручио је дефанзивац Зенита.

Утакмица између репрезентација Србија и Велса игра се 11. јуна на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво