Јевтовић: Слатко је кад победиш Звезду 1:0...

Везни играч Партизана Марко Јевтовић истакао је да је трећи тријумф ове сезоне над Црвеном звездом за трофеј Купа Србије сладак и због минималног резултата, поручивши да су црно-бели показали да су тренутно без премца у земљи.

"Звезда је од старта кренула на све или ништа, с обзиром на ситуацију у протеклом периоду то је и било очекивано. Ми смо покушавали из полуконтри да их угрозимо, али смо и тако стварали шансе, могли смо раније да решимо утакмицу. Овако је слатко, 1:0 је можда тешко за нас, али када се све погледа заслужено", рекао је Јевтовић Танјугу.

Партизан је у Хумској славио против вечитог ривала голом Николе Миленковића у 42. минуту и после титуле комплетирао дуплу круну.

"Драго нам је због тога, показали смо да смо заслужено освојили дуплу круну, то говори и међусобни скор са Звездом. Звезда је играла добро јуче, а ми смо осим гола имали четири или пет прилика да све дилеме отклонимо много раније".

Високи фудбалер црно-белих наглашава да је рецепт успешне сезоне оно што је тренер Марко Николић усадио целом тиму - свака наредна утакмица је као одлучујућа и најважнија.

"Сви смо живели заједно само за нови меч, сањали смо о овоме и све се осварило на нашу велику срећу. Сада је време за славље и одмор, па да ускоро кренемо у напад на Лигу шампиона", наводи Јевтовић, додавши да је спреман за останак.

"Уговор са Партизаном имам још две године, али очекујем да ме позову људи из клуба и видимо даље планове. Не оптерећујем се, ту сам увек за Партизан", закључио је Јевтовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво