Јувентус победом завршио шампионат

Фудбалери Јувентуса победом су завршили сезону у Серији А, пошто су у гостима победили Болоњу са 2:1, у мечу без резултатског значаја.

Јувентус је раније освојио "дуплу круну", а играо је у комбинованом саставу. Болоња је повела голом Сафира Таидера у 52. миуту, а изједначио је Пауло Дибала у 70.

Победу Јувентусу донео је Моизе Кин у петом минуту надокнаде времена. Болоња је сезону завршила на 15. месту. Торински тим 3. јуна игра против Реал Мадрида у финалу Лиге шампиона.

У другој данашњој утакмици, Аталанта је код куће победила Кјево са 1:0, тако да ће сезону завршити на четвртом или петом месту табеле. Обе те позиције воде у Лигу Европа, а коначни пласман знаће се у недељу, после утакмице Кротоне - Лацио, јер римски тим има два бода мање од Аталанте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи