Пуна подршка Барселона за Лионела Месија

Барселона је пружила подршку првој звезди тима Лионелу Месију после одлуке да му се потврди казна од 21 месеца затвора због утаје пореза.

Врховни шпански суд потврдио је одлуку суда у Барселони после оптужби да су Меси и његов отац Хорхе између 2007. и 2009. године утајили 4,1 милион евра на основу маркетиншких права.

"Барселона даје пуну подршку Месију и његовој породици, коју је контактирао председник Жозеп Марија Бартомеу. Месијева породица је захвална на подршци, не само због геста, већ и речи подршке. Барселона ће наставити да буде уз Лионела", наводи се у саопштењу каталонског клуба.

Меси, освајач рекордних пет Златни лопти, према шпанском закону неће морати да служи казну у затвору је казна мања од две године и раније није имао сличних прекршаја.

Месијеви адвокати су најавили жалбу и на одлуку шпанског врховног суда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво