Венгер: Приоритет освајање ФА купа, не знам да ли остајем

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер изјавио је данас да не зна да ли ће му предстојећа утакмица финала ФА купа против Челсија бити последња на клупи "тобџија".

"Не знам да ли ће меч против Челсија бити мој последњи на клупи Арсенала. Свакако неће бити последњи у каријери, јер намеравам да останем у фудбалу", рекао је Венгер, а пренео је Би-Би-Си.

Судбина Француза, који је тренер лондонског клуба од 1996. године, биће одлучена на седници челних људи Арсенала после утакмице с Челсијем у финалу ФА купа.

"У овом тренутку једино о чему размишљам је да мом клубу донесем трофеј. Да ли би то био леп опроштај? Не, ја само желим да победим у предстојећој утакмици. Нисам ја у питању, већ је у питању освајање трофеја и пружања максимума", рекао је Венгер.

Он је са Арсеналом освојио три трофеја у Премијер лиги и шест трофеја у ФА купу. Арсенал је ипак ове године први пут после 20 година остао без пласмана у Лигу шампиона, пошто је сезону у првенству завршио на петом месту.

Сезону лондонског клуба обележили су лоши резултати током зиме што је довело да делимичног незадовољства навијача који траже одлазак Венгера ком уговор истиче у јуну.

"Желим да освојимо ФА куп. Мислим да је екипа урадила доста тога доброг у последња два месеца и ово би била круна тога", рекао је Венгер.

Финале ФА купа између Арсенала и Челсија играће се у суботу од 18.30 на лондонском стадиону Вембли.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво