Фудбалери Црвене звезде трећи пут у Грачаници

Фудбалери Црвене звезде у посети су Грачаници трећу годину заредом, а као и ранијих година, утакмица са фудбалерима домаће екипе била је хуманитарног карактера а одиграна је у спортском коплексу "Драган Џајић". Сав прилог од продатих улазница намењен је Гинеколошко - акушерској клиници у Грачаници. Резултат је био споредан, а црвено-бели су победили резултатом 4:0.

Већ традиционално крајем маја фудбалери Црвене звезде посећују наш народ на Косову и Метохији. И трећи пут за редом навијачи из јужне српске покрајине приредили су феноменалан дочек црвено-белој експедицији. Фудбалере београдског клуба дочекало је стотинак навијача, уз бакље и развијене заставе.

Фудбалери Црвене звезде пре утакмице посетили су манастир Грачаницу, након чега су уживали у дружењу и ручку коју су организовали домаћини.

"Искрено сам радостан што смо данас посетили Грачаницу и уживали у дружењу са нашим навијачима на Косову и Метохији. Поносан сам што је ова пријатељска утакмица сада већ постала традиционална и сигуран сам да ће трајати још дуго. Црвена звезда је увек уз свој народ на југу земље", рекао је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

На трибинама терена „Драган Џајић" више хиљада навијача уживало је у лепој фудбалској представи. Улаз је коштао 200 динара, а сав приход намењен је породилишту у Грачаници које је у јако лошем стању.

Црвено-бели су победили екипу Грачанице резултатом 4:0. Стрелци су били Јовељић у 7', Луковић 36', Платиша 51' и Романић 66'.

Црвена звезда наступила је у саставу: Вићић, Вивеирос, Јокић, Аучо, Фримпонг, Стојић, Цветковић, Луковић, Јовељић, Платиша, Сенић

Шансу су добили и Савић, Станојев, Ракић и Романић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара