Леонардо близу рекордног трансфера у ПАОК

Солунски ПАОК обновио је интересовање за фудбалером Партизана Леонардом да Силвом Соузом и спреман је да га доведе за 2,5 милиона евра, колико износи откупна клаузула, јавља грчки Спорт24.

Уколико би Леонардо изабрао понуду грчког клуба, постао би најскупљи фудбалер у историји ПАОК-а и срушио рекорд новог репрезентативца Србије Александра Пријовића, који је зимус стигао из варшавске Легије за 2,2 милиона евра.

Тамошњи медији пишу да је тренер ПАОК-а Владимир Ивић, бивши играч Партизана, упознат са одличним наступима Леонарда ове сезоне у Суперлиги Србије и учинком од 24 гола.

Наводи се и да су два клуба у пријатељским односима, као и да је спортски директор Партизана Ивица Илиев током играчке каријере носио дрес тима из Солуна, што би могло да убрза посао око трансфера јер су у реду за Леонарда многи клубови.

Бразилски нападач је прошлог лета дошао у Партизан, а раније је играо за Анжи, Габалу, Металург из Доњецка и Енозис.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво