Звезда честитала шампионску титулу ФСС-у и Славиши Кокези

Фудбалски клуб Црвена звезда честитао је данас шампионску титулу Фудбалском савезу Србије, који му је, како је навео, на челу с председником Славишом Кокезом, "отео титулу" и "све дозвољавао њиховим пуленима".

Партизан je освојиo јуче 27. шампионску титулу пошто je у последњем колу Суперлиге победиo Младост из Лучана са 5:0 и са три бода предности у односу на Звезду завршиo такмичење.

"Црвена звезда жели да честита освајање шампионске титуле Фудбалском савезу Србије. ФСС и Славиша Кокеза као његов неприкосновени лидер, титулу су апсолутно заслужили јер су показали силу и моћ како на терену тако и ван њега. Годину дана је комплетан ФСС дисциплиновано и марљиво радио и титулу је апсолутно заслужио. Нико није био тако доминантан као Кокеза и његова екипа ове сезоне. Радили су шта су хтели, само са једним циљем - да се Црвеној звезди отме титула", наводи се у саопштењу Звезде које преноси ганеција Бета.

У саопштењу се додаје да је ФСС с Кокезом бирао судије за извршење задатка, да је дозволио притискања противника на перфидан начин, као и да су дозволили да њихови пулени ударају без лопте на терену кога стигну без црвених картона.

"Могли су да смењују непослушне тренере противничких клубова дан уочи меча и да све то заташкају без иједног питања. Могли су да поништавају казну тренеру коју је други Савез издао... Могли су да не кажњавају за шовинистичко вређање, а и када их под притиском јавности коначно казне, своју казну брже боље смање. Могли су да дозволе окупљање њихових навијача испред стадиона, иако је то прописима забрањено. Могли су шта су хтели и тиме показали силу неопходну за освајање титуле", пише у саопштењу.

"Али, умели су и да ћуте када се клеветало како је све познато и да је титула унапред намештена за Црвену звезду. Ћутали су и када се вршио притисак на судије пуштањем лажних информација ко ће где да суди, ћутали су и када су се играли никад чуднији кладионичарски прелази једног клуба. Умели су да ћуте када је Црвена звезда упутила допис да јој се призна освојена титула шампиона Србије из 1946. године. А опет, ако би се Црвена звезда огласила, одмах би цела шампионска екипа ФСС кренула у напад. Почели би да причају о притиску, о тензији...", додаје се.

Звезда је оптужила ФСС и да је "исти сценарио" и "шампионску тактику" пренео на омладинску лигу Србије, у случају Бродарца, и поново је поменула бившег председника ФСС Томислава Караџића.

"Сада је одједном све регуларно јер је њихова мисија успела, пехар је у њиховим рукама. На тај начин Славиша Кокеза је наставио светлу традицију претходног председника ФСС Томислава Караџића, који је јуче славио нову титулу организације на чијем је челу био до скора. Па је ето и после Толета стигао - Толе. И наравно титула у ФСС. Били смо наивни и немоћни пред добро разрађеним сценаријом Томислава Караџића у режији његовог достојног наследника Славише Кокезе. Зато, честитамо господо из ФСС - заслужили сте ову шампионску титулу", наводи се у саопштењу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво