Боаћи: Једно обећање испунио, сад још два гола Партизану...

Нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи изјавио је да верује да ће са два гола против Партизана донети екипи трофеј националног купа.

Фудбалер из Гане, после хет-трика против Радничког у последњем колу Суперлиге, самоуверен је да ће наставити са головима и у финалу Купа Србије против Партизана наредне суботе. 

"Није ми ово први хет-трик. Три или четири пута пре овога сам успео да постигнем три гола. Увек се трудим да дам све од себе и некада се догоде овакви дани. Надам се да ћу и у наредној утакмици успети да постигнем гол. Желим да освојимо Куп, много желим, није важно да ли ћу ја дати гол, али даћу све од себе да се упишем у стрелце", рекао је Боаћи за клупски сајт.

Боаћи је за само полусезону стигао до бројке од 16 голова у оба домаћа такмичења.

"Пред утакмицу са Радничким обећао сам да ћу до краја сезоне постићи 15 голова.
Сада када сам утакмицу пре краја прешао тај број верујем да ћу ову сезону завршити са 18 голова. Можда би неко помислио зато што сам испунио свој циљ да се нећу превише трудити, али тежак посао је преда мном. Не желим да се зауставим већ ћу напорно радити како бих и у финалу Купа постигао погодак".

Како је рекао, заслуге за голове никада не задржава за себе, већ сав кредит даје саиграчима.

"Никада нисам задовољан, увек желим више да пружим. Навијачи су били сјајни, без навијача нема ни клуба и они су разлог зашто желим да дам све од себе", закључио је нападач Звезде на позајмици из италијанске Латине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи