Ђуровски честитао Партизану: На крају су заслужено победили

Тренер фудбалера Црвене звезде Бошко Ђуровски честитао је Партизану на титули шампиона Србије и оценио да је "вечити" ривал заслужено славио.

"Честитам Партизану на титули, на крају су изгледа заслужено победили. Учинили смо све у последње три утакмице, имали гол разлику 11:1, али је међутим било мало касно да се нешто више уради. Остаје да се добро одморимо и припремимо за суботу и да освојимо Куп Србије", рекао је Ђуровски новинарима.

Звезда је на свом стадиону победила Раднички са 4:0 у последњем првенственом колу и такмичење у Супер лиги завршили на другом месту са три бода мање од новог шампиона Партизана, који је савладао Младост.

Ђуровски је честитао и својим играчима на игри и победи против Радничког.

"Честитам им на игри и жељи да се победи, како бисмо што спремнији дочекали финале Купа. Раднички игра поштен, отворен фудбал. Имали смо неколико проблема, али смо добро реаговали, на нашу срећу и то једопринело да убедљиво победимо", казао је Ђуровски.

Тренер црвено-белих је поново пружио шансу омладинцима Луки Аџићу и Вањи Вучићевићу, за које је рекао да се нада да су будућност клуба.

"Нису показали све могућности, али се надам да су будућност Звезде. Били су мало у грчу, није их слушала лопта. Ради се о два талентована фудбалера, нарочито Аџић који је поникао у нашој школи. Вучићевић је такође надарен фудбалер. Као дете Звезде волим да дам шансу младим играчима. Знам како је било када сам улазио у први тим када су ме подржавали тренери, као и старији играчи попут Владимира Петровића и Душана Савића. Звездина снага за будућност је извор из наше фудбалске школе", рекао је Ђуровски.

Звезда ће имати прилику да ове сезоне освоји трофеј, пошто ће у суботу играти финале Купа Србије против Партизана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво