Ђуровски: На победу против Радничког, уз наду у титулу

Тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски рекао је да ће његова екипа у предстојећој утакмици против Радничког из Ниша ићи на победу, као и да се нада титули шампиона.

"Очекује нас последња утакмица на нашем стадиону и, наравно, идемо на победу. Рачунамо да ће нам победа, у зависности од резултата на стадиону Партизана, донети или шампионску титулу или стабилност пре финала Купа на њиховом стадиону", рекао је Ђуровски.

Звезда ће у недељу на стадиону "Рајко Митић" дочекати Раднички из Ниша у утакмици последњег, 37. кола Супер лиге Србије.

Црвено-бели су други на табели Супер лиге са 52 бода, што је три бода мање од Партизана. За трофеј Супер лиге, црвено-белима је потребна победа, али и пораз "вечитог" ривала од Младости.

"Налазимо се у незавидној ситуацији, али то је ситуација где мора да се покаже карактер и квалитет. Такав приступ ће нам много помоћи пред финале које нама много значи. Раднички је добра екипа и очекујем отворену утакмицу", рекао је Ђуровски.

Он је казао да се нада победи пре свега због навијача, који су током целе сезоне пружали фантастичну подршку.

"Дужни смо због свега да им подаримо победу. Тај њихов фанатизам је за похвалу", рекао је Ђуровски.

Он је казао да ће у недељној утакмици бити места за млађе играче који ове сезоне нису имали велику минутажу.

"Они су будућност Звезде и не видим зашто не би добили прилику. Сви су спремни сем Предрага Сикимића. Правићу рокаде у зависности од ситуације и резултата на стадиону Партизана", рекао је Ђуровски.

Утакмица између Црвене звезде и Радничког играће се у недељу од 18.30 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи