Партизан: Терзића препуштамо спортској и свакој другој правди

Фудбалски клуб Партизан одговорио је на најновије оптужбе генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића да је председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славиша Кокеза помогао црно-белима да освоје титулу шампиона.

Црно-бели наводе да немају газду, односно да имају "легално и легитимно изабрано руководство", као и "статутарне органе".

"У Партизану се увек зна подела надлежности и одговорности. Јавности се, међутим, у нашем ривалском клубу увек обраћа једна особа - он је и председник, директор, тренер, економ, мисли да је и газда, а, у ствари, није ништа јер је у најдужој оставци у историји свог клуба. Сви знају, посебно бивши руководиоци Партизана, (Жарко) Зечевић, (Томислав) Караџић и (Драган) Ђурић какав је Звездан звездаш", наводи се у саопштењу Партизана.

Клуб из Хумске наводи да је Терзић "доследни настављач светле традиције свог клуба који у свим лошим резултатима тима налази универзалног кривца – Фудбалски савез Србије".

"Још се није осушило мастило на похабаној хартији непобројаних саопштења његових претходника уперених против тадашњег руководства ФСС-а, а већ се истим оптужбама карактерише садашње руководство Савеза. Њему не ваљају ни претходни ни актуелни председник, њему не ваља ни Партизан, само је он, у својој охолој таштини, исправан. Звездан Терзић с Партизаном има проблем искључиво на фудбалском терену. Нигде другде", пише у саопштењу црно-белих.

Партизан наводи да у оптужбама Терзића има свега, осим фудбала и одговора на бројна питања својих навијача.

Партизан наводи да Терзића "препушта спортској и свакој другој правди, а уједно и забораву".

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 20. мај 2017, 09:11)
anonymous [нерегистровани]

Partizan

Niste ni vi nista bolji od Zvezde i vreme je da ostavite blatenje drugog ? Videcemo koliko ste jaci u Evropi i to ce pokazati sve vase znanje Ostavite ta politicka prepucavanja i oni posle 1-og komentara nisu vise interesantni a vi evo minimum mesec dana o bruci naseg fudbala samo se pitam kako vi neko ne zabrani ta prepucavanja Sramota ?

(петак, 19. мај 2017, 20:19)
grobar68 [нерегистровани]

Terzic

Dobro ste mu rekli: On misli da je sve, a u stvari nije nista!