Партизан: Бесплатно на Младост, подржите најбољи тим у држави!

Утакмица између фудбалера Партизана и Младости играће се пред публиком, пошто је усвојена жалба београдског клуба. Улаз ће бити бесплатан.

Комисија за жалбе Фудбалског савеза Србије делимично је усвојила жалбу Партизана и суспензију стадиона смањила са две на једну утакмицу. Међутим, Комисија ФСС је повећала новчану казну црно-белима који ће сада морати да плате 700.000 динара уместо 500.000 динара.

"Приликом разматрања жалбе ФК Партизан и доношења ове одлуке имали смо у виду и да је исти принцип био примењен и прошле године, када се Црвеној звезди смањила казна са две на једну утакмицу суспензије пред последње коло у првенству. Надамо се да се слични преступи ФК Партизан неће убудуће догађати, зато што Комисија за жалбе сигурно неће имати обзира као што је то учињено овог пута", рекао је председник Комисије за жалбе ФСС Марјан Рнић.  

Казне Партизану изречене су због погрдног скандирања његових навијача на утакмици са Војводином у првенству.

Утакмица између Партизана и Младости у последњем, 37. колу Супер лиге Србије игра се у недељу од 18.30.

Бесплатан улаз на стадион ЈНА

"Позивамо навијаче Партизана да у недељу од 18.30 на стадиону у Хумској помогну нашим фудбалерима да освоје 27. титулу првака државе. ФК Партизан у овој сезони има: екипу која игра најатрактивнији фудбал, најефикаснији нападачки тандем у новијој историји клуба, најсигурнију одбрану, тренера који је без пораза у сусретима са највећим конкурентом, најбољу публику."

Црно-бели наглашавају и да је улаз на меч бесплатан.

"Дођите да се радујемо заједно!", закључује се у саопштењу Партизана.

број коментара 1 пошаљи коментар
(петак, 19. мај 2017, 16:14)
Mario [нерегистровани]

Super

Tako bice lepo punkt stadion treba igrati_sto bolje mladost je dobra ekipa samo napredak sapion pozdrav