Читај ми!

Муслин објавио списак за Велс, Пријовић дебитује

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин објавио је списак играча за предстојећу утакмицу против Велса у квалификацијама за Светско првенствo. Дебитант у националном тиму Александар Пријовић.

Србија ће дочекати Велс у шестом колу Групе Д квалификација за Светско првенство у Русији. Утакмица ће се играти 11. јуна на стадиону "Рајко Митић".

Дебитант у националном тиму биће нападач грчког ПАОК-а Александар Пријовић, као што је селектор раније и најавио.

Муслин неће рачунати на младе репрезентативце Уроша Ђурђевића и Сашу Лукића, који су били на прошлом окупљању, а који ће се наћи на списку селектора младе репрезентације Ненада Лалатовића. Ипак, позван је Мијат Гаћиновић.

На списку су голмани: Предраг Рајковић (Макаби), Владимир Стојковић (Нотингем) и Александар Јовановић (Архус).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Зенит), Јагош Вуковић (Коњаспор), Стефан Митровић (Гент), Матија Настасић (Шалке), Александар Коларов (Манчестер сити), Урош Спајић (Андерлехт), Милош Косановић (Стандард), Иван Обрадовић (Андерлехт) и Антонио Рукавина (Виљареал).

Везни ред: Љубомир Фејса (Бенфика), Лука Миливојевић (Кристал палас), Немања Радоја (Селта), Немања Матић (Челси) и Немања Гудељ (Тјанђин Теда).

Напад: Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Александар Катаи (Алавес), Зоран Тошић (ЦСКА Москва), Александар Митровић (Њукасл), Андрија Павловић (Копенхаген), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт) и Александар Пријовић (ПАОК).

Репрезентација ће се окупити у понедељак, 29. маја, у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Србија после пет утакмица води на табели Групе Д са 11 бодова, колико има и Ирска, а следе Велс и Аустрија са по седам, Грузија са два и Молдавија са једним бодом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво