Прекинуто финале македонског купа

Финале македонског купа било је на неко време прекинуто због националистичког навијања присталица Шкендије и Пелистера, као и пиротехнике којом су навијачи из Тетова "запалили" стадион. Меч је настављен пошто су капитени оба тима убедили навијаче да смире страсти. Пелистер после извођења једанаестераца оссвојио трофеј.

Судија Александар Ставрев послао је играче Шкендије и Пелистера у свлачионицу после 55 минута игре у финалу македонског купа, због националистичких испада, прво навијача Шкедије, а затим и присталица Пелистера.

Финале у Струмици већ данима прате спекулације о могућем обрачуну македонских и албанских навијача, али је меч до 55. минута протекао без озбиљнијих инцидената.

Утакмица је настављена пошто су капитени оба тима замолили навијаче да смире страсти.

У тренутку прекида, резултат је био 0:0.

Пелистер је, после извођења јесанаестераца, освојио куп. Први пут, тим из Битоља освојио је овај трофеј 2001. године, када је у финалу савладао Слогу Југомагнат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво