Предраг Рајковић најбољи играч Макабија

Српски голман Предраг Рајковић изабран је за најбољег играча Макабија из Тел Авива за ову сезону.

Петочлани жири, у чијем саставу је осим некадашњих истакнутих фудбалера и функционера клуба био и садашњи спортски директор Ђорди Кројф, није имао дилему да Рајковић заслужује ово ласкаво признање.

Репрезентативцу Србије је награда уручена на свечаној церемонији и гала вечери коју клуб из Тел Авива традиционално организује пред крај сезоне.

"Мало сам био изненађен, заиста нисам очекивао ову награду, па нисам спремио ни говор... Ово је драгоцено признање за мене и веома ми значи. Желим да се захвалим свим саиграчима и тренерима, јер велика је привилегија бити део овог клуба. Посебно желим да се захвалим мојој породици, они су моја велика подршка у свим тренуцима и зато су на неки начин нераскидиви део сваког мог успеха", рекао је Рајковић.

Он је у чак 16 утакмица, од укупно 33 одигране у досадашњем делу сезоне, остао несавладан, односно на практично половини мечева у сезони години није примио гол.

Рајковић ће одличну сезону у Макабију имати прилику да "украси" трофејом израелског Купа, пошто његова екипа 25. маја игра у финалу са Бнеи Јехудом.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 06. мај 2017, 09:57) - Гужва пред голом стање! [нерегистровани]

Играч међу стативама!

Џигерице, и ти ли си месо!?