Читај ми!

Мурињо: Рашфорд и фудбал су у љубави...

Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо изнео је низ похвала на рачун младог Маркуса Рашфорда, после његовог гола у полуфиналу Лиге Европе против Селте. Рашфорд је из слободног ударца донео Јунајтеду тријумф у Вигу са 1:0 и велику шансу да се у финалу тог такмичења бори за трофеј.

"Рашфорд је 19-годишње дете које је у љубави са фудбалом. После свог тренинга остаје сат времена дуззе да веззба слободне ударце и сада је сачекао прилику. Има снажан менталитет, стално ради на себи... Зрео је, године то не показују, али његов квалитет да", рекао је Мурињо после утакмице на Балаидосу.

Добрим наступима дете Манчестер Јунајтеда у други план ставило је скупо плаћеног Ентонија Марсијала.

"Рашфорд је играо са ситном повредом, борио се и са тим на прави начин. У финишу га је заменио Марсијал, мислили смо да искористимо његову свежину јер је било много простора", поручио је португалски стручњак.

Рашфорд је постигао четири гола у последњих месец дана, међу којима је био онај против Андерлехта у продужецима за пласман у полуфинале Лиге Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво