Николић: Важна победа, верујем да можемо овако до краја

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да је његова екипа уписала важну победу против Напретка и додао да верује да тим може да заврши Супер лигу Србије без пораза.

"Честитке играчима Партизана на још једној победи, важној победи. Напредак је био врло организован у зони, што смо и знали и за шта смо се спремали. У првом полувремену смо имали огроман посед лопте, али без шанси, без ризиковања, слабо смо ишли напред, као да смо чекали да се нешто деси а да ми то не урадимо", рекао је Николић новинарима после утакмице.

"Уз огроман посед нисмо имали оно што треба да има тим који жели титулу, нисмо имали енергију да игра ка напред и да жели да победи", додао је он.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену Напредак са 3:1 у 33. колу Супер лиге Србије.

"У полувремну смо извршили неке корекције, дали смо и брзо гол и онда смо видели разигран и растрчан Партизан. Много ми смета овај гол који смо примили у последњем минту, одраз је опуштања а то не сме да се дешава Партизану", рекао је Николић.

Партизан је тренутно први на табели Супер лиге са три бода више од Црвене звезде. У наредом колу црно-бели гостују Јавору.

"Ја и даље дубоко верујем да ћемо имати снаге да ово завршимо овако како траје већ 31 утакмицу", рекао је Николић.

Тренер Напретка Вук Рашовић рекао је да је Партизан заслужено славио.

"Прво полувреме доста добро за нас. Очекивали смо иницијативу Партизана, тако је било на почетку, али после тога смо дошли до игре и неких прилика. Оно што је није добро је улазак у друго полувреме. Знали смо да ће бити велики притисак, да Партизан напада на 'југ'. Та два брза гола су нас пореметила, нисмо могли да се вратимо. Мислим да је Партизан заслужено победио", рекао је Рашовић.

Напредак у наредном колу дочекује Раднички из Ниша.

"За нас је то веома битна утакмица, изгледа да нам читава сезона стаје у ту једну утакмицу", рекао је Рашовић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара