Вердер победио за Европу, Дортмунду угрожено треће место

Фудбалери Вердера наставили су са добрим резултатима, пошто су у Бремену победили берлинску Херту са 2:0, у 31. колу Бундеслиге. Дортмунд играо нерешено са Келном - 0:0 и угрозио треће место.

Вердер је искористио кикс Фрајбурга и избио на шесто место на табели немачког првенства, које води у квалификације за Лигу Европа. Стрелци су били Фин Бартелс у деветом и Макс Крузе у 15. минуту.

Фрајбург, који је сада бод иза Вердера, направио је кикс на гостовању Дармштату, који је одавно остао без шансе за опстанак, а који је на свом терену везао трећу победу.

Дармштат је победио Фрајбург са 3:0, головима Феликса Платеа у 22, Жерома Гондорфа у 45. и Свена Шиплока у 65. минуту.

Борусија Дортмунд је на свом стадиону играла нерешено без голова са Келном и тако угрозила треће место које директно води у Лигу шампиона.

Дортмунд сада има 57 бодова, два више од Хофенхајма, који ће сутра играти своју утакмицу 31. кола, код куће против Ајнтрахта.

Лајпциг је на свом стадиону играо без голова са претпоследњим Инголштатом и заостаје седам бодова за Бајерном, који ће у 31. колу имати прилике да одбрани титулу шампиона Немачке.

Борусија Менхенгладбах је као гост победила Мајнц са 2:1, головима Ларса Штиндла у 31. и Ника Шулца у 46. минуту, док је стрелац за поражени тим у 89. био Јошитори Муто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи