Крај сезоне за Клаудија Брава

Голман фудбалског клуба Манчестер сити Клаудио Браво највероватније је завршио сезону због повреде листа, пренео је сајт "Гол". Браво се повредио током градског дербија против Манчестер јунајтеда, који је завршен 0:0. Он је на носилима изнет са терена.

Како се наводи, после данашњих тестова утврђено је да је чилеански голман покидао мишић листа леве ноге, због чега ће паузирати три недеље.

То значи да би Браво могао да се врати на терен уочи последње утакмице Ситија у Премијер лиги, против Вотфорда 21. маја. 

Браво ће бити подвргнут детаљнијим прегледима, али чини се да се 34-годишњи голман ове сезоне неће враћати на терен.

Он је крајем августа потписао за Манчестер сити на инсистирање тренера Пепа Гвардиоле, због чега је дугогодишњи голман енглеске екипе Џо Харт морао да оде на позајмицу у Торино.

Браво током сезоне није био у доброј форми, а између осталог, искључен је против Барселоне у утакмици у Лиги шампиона.

Медији су пренели да Браво не намерава да напусти Сити, упркос томе што ће током летњег прелазног рока највероватније у клуб доћи нови голман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи