Николић: Ништа мање од победе нас не занима

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да његову екипу не занима ништа мање од победа до краја шампионата.

"Улазимо у саму завршницу такмичења... Знате да је Партизан изашао из серије од три дербија у девет дана, изашао доста позитивно резултатски, а сада нас очекује још један дерби против Напретка, и по пласману екипа на табели и по квалитету противника који долази", рекао је Николић новинарима на стадиону Партизана.

Фудбалери Партизана у недељу од 16.00 дочекују Напредак у утакмици 33. кола Суперлиге Србије.

"Екипа Напретка је противник који целе сезоне игра јако квалитетан фудбал, екипа која има широк играчки кадар на располагању... Играју јако добро и о томе сведоче и резултати у последње две утакмице, када су јако несрећно изгубили од Војводине и Звезде", додао је Николић.

Црно-бели су други на табели са 43 бода, колико има и првопласирана Црвена звезда, док је Напредак пети са 26 бодова.

"Уз максимално поштовање Напретка, наш циљ на нашем стадиону је још једна победа. Партизан се налази у серији од 30 утакмица без пораза и ништа мање од победе нас не занима до самог краја такмичења", рекао је Николић. Тренер Партизана је навео да не зна колико ће Евертон одуствовати са терена.

"Можда недељу-две, три... Учинићемо све да га опоравимо што је пре могуће", рекао је и додао да ће у тиму за меч против Напретка бити две-три промене у односу на дуел с Војводином.

Николић је посебно истакао велику подршку коју његова екипа добија од навијача у последње време.

"Сада је та подршка и најпотребнија. Добро осећамо да се на неки начин међу навијачима ствара амбијент да су ови играчи већ шампиони због свега што су досад урадили. Међутим, ја морам да им кажем да нико он нас не размишља на такав начин", рекао је Николић. Он је навео да је једино што може да обећа да ће играчи Партизана у преосталих пет утакмица "дати последњи грам енергије, последњи атом снаге да покушају да победе све утакмице до краја".

"Да се боримо за трофеје док постоји и промил шансе. На том путу ће нам њихова подршка бити много значајна и очекујем да у недељу направе сличан амбијент као против Војводине", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво