Читај ми!

Де Хеа прелази у Реал и постаје најскупљи голман у историји

Голман Манчестер јунајтеда Давид де Хеа договорио је услове преласка у Реал Мадрид и преостало је да клубови утаначе висину трансфера, који би требало да износи најмање 70 милиона евра, пише Марка. Јунајтед је већ пронашао замену за Де Хеу и то из редова градског ривала Манчестер ситија – Џоа Харта, тренутно на позајмици у Торину.

Де Хеа би на тај начин постао најскупљи голман свих времена, али и коначно завршио трансфер у Реал након што је 2015. године и последњег дана летњег прелазног рока закаснио са комплетирањем документације.

Де Хеа је пре три недеље обавестио челнике Јунајтеда да има жељу да се врати у Мадрид, одакле је из Атлетика дошао на "Олд Трафорд" и постао један од најбољих чувара мреже на свету.

Он је чак пристао да му се у Реалу смањи плата од 12 милиона евра, колико зарађује у Јунајтеду, али ће по висини трансфера надмашити Ђанлуиђија Буфона, који је 2001. године прешао из Парме у Јувентус за 54 милиона.

Јунајтед је већ пронашао замену за Де Хеу и то из редова градског ривала Манчестер ситија – Џоа Харта, који је тренутно на позајмици у Торину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи