Читај ми!

Звезда чека Војводину, Партизанов императив против Напретка

Предстојећег викенда на програму су утакмице 33. кола Суперлиге, у дербију Црвена звезда дочекује Војводину, а Партизан екипу Напретка у наставку борбе за титулу. Меч београдских и новосадских црвено-белих није имао лепу увертиру после оптужби о могућем намештању, због чега је Војводина хтела да смањи тензију и одложи утакмицу, али предлог није прихваћен.

Црвеној Звезди су неопходни бодови како би остала на челу табеле, за разлику од Војводине која је трећа и растерећено долази у Београд, други викенд заредом након пораза од Партизана (1:0).

Ипак, Звезда је нешто одморнија јер је у среду лако савладала Чукарички у Купу (4:1), док је Војводина одиграла исцрпљујући меч без голова са Партизаном.

Екипа Марка Николића против Напретка у Хумској под морањем је победе и наставка велике серије од 29 утакмица без пораза, уз само три ремија.

Црно-бели против себе имаће чврсти тим Крушевљана, на челу са Партизановим ђаком и некадашњим тренером Вуком Рашовићем, чија одбрана ће имати велики задатак да заустави нападаче Партизана.

Велика борба води се и у борби за опстанак, Борац гостује Бачкој у директном дуелу и уколико домаћин слави послаће Чачане у нижи ранг, Нови Пазар ће тражити три бода у Суботици, Рад игра са Радником на Бањици, а Металац гостује на Бановом брду сигурном Чукаричком.

Плеј-оф, субота: Младост - Вождовац (19), Раднички - Јавор (19). Недеља: Партизан - Напредак (16), Црвена звезда - Војводина (19).

Табела: Црвена звезда 43, Партизан 43, Војводина 33, Младост 30, Напредак 26, Раднички Ниш 25, Вождовац 23, Јавор 22.

Плеј-аут, субота: Бачка - Борац (16 сати), Спартак - Нови Пазар (16), Рад - Радник (19). Недеља: Чукарички - Металац (19).

Табела: Чукарички 23, Спартак 22, Радник 19, Рад 18, Металац 17, Бачка 17, Нови Пазар 13, Борац 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво