Читај ми!

Рајевац селектор Тајланда

Српски фудбалски тренер Милован Рајевац именован је за селектора репрезентације Тајланда, а на том месту замениће Кјатисака Сенамунга, који је поднео оставку због лоших резултата у квалификацијама за првенство света. Потпредседник Фудбалске федерације Тајланда Витаја Лохакул изјавио је да је са Рајевцем потписан једногодишњи уговор, а екипу ће званично преузети 4. маја.

Имали смо у виду неколико стручњака, а одлучили смо се за Рајевца због његове визије и претходних резултата које је имао радећи у Азији и Африци, рекао је Лохакул, пренео је АП.

Он је истакао да ће се рад српског стручњака пратити на дневној бази, а да ли ће уговор с њим бити продужен неће зависити искључиво од резултата, већ и од начина на који
екипа буде играла.

Највећи успех у тренерској каријери Рајевац је остварио са репрезентацијом Гане, са којом је 2010. године стигао до четвртфинала првенства света.

На клупи националне селекције Тајланда Рајевац ће дебитовати 6. јуна у пријатељској утакмици против Узбекистана у Ташкенту, а седам дана касније Тајланд ће у
квалификацијама за Светски куп дочекати Уједињене Арапске Емирате.

Репрезентација Тајланда више нема шанси да се квалификује за Светски куп у Русији, јер је на последњем месту у групи Б азијске зоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво