Спортинг и даље без победе, Атлетико поражен у Мадриду

Фудбалери Спортинга из Хихона и Еспањола одиграли су 1:1 у утакмици 34. кола Примере. Фудбалери Малаге победили су у гостима Гранаду са 2:0. Мадридски Атлетико поражен минималним резултатом од Виљареала.

Спортинг је повео у 39. минуту голом Виктора Родригеза из слободног ударца са око 30 метара, а Еспањол је изједначио у 55. преко Херарда Морена.

Спортингу је ово била шеста утакмица без победе и сада је у врло тешкој ситуацији у борби за опстанак, јер има три бода мање од Леганеса, који има и меч мање.

Еспањол је остао девети са 50 бодова.

Малага је рутински савладала Гранаду у гостима са 2:0. Оба гола за госте постигао је Сандро Рамирез, у 48. и 92. минуту.

Малага је сада 14. на табели, са 39 бодова, 15 више од тимова из опасне зоне, чиме је четири кола пре краја и теоретски обезбедила опстанак у лиги.

Гранада је остала претпоследња са 20 бодова, четири мање од Спортинга из Хихона.

Помало изненађујуће, мадридски Атлетико изгубио је од Виљареала на свом терену са 1:0.

Победнички гол постигао је Роберто Соријано у 82. минуту меча. 

Атлетико је остао на трећем месту на табели са 68 бодова, док се Виљареалпопео на пету позицију и има 60 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво